Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

Çfarë është Sambucol?

E gjitha ka të bëjë me Elderberry natyrore të Zezë

Sambucol është një gamë e shtojcave ushqimore me shije të shkëlqyeshme të themeluara në cilësitë unike të Erederberries natyrore të Zeza. Manaferrat e Zeza përmbajnë flavonoide që ndodhen natyrshëm, të cilat janë të mbushura me antioksidantë. Gama e Immuno Forte e Sambucol gjithashtu përmban Vitaminë C dhe Zink të cilat janë të njohura mirë për aftësinë e tyre për të mbështetur sistemin imunitar.

 

Picture of Elder berries

Manaferrat janë përdorur me shekuj si ilaç natyral. Sambucol prodhohet nga Elderberry të Zeza të plota, natyrale, çdo shishe Sambucol përmban 100s Elderberry të Zeza që mbajnë dyfishin e aftësisë natyrore antioksiduese të boronicave dhe më shumë se 50% aftësinë e përgjithshme antioksiduese të boronicave. Antioksidantët forcojnë sistemin imunitar duke ndihmuar në neutralizimin e efektit të dëmshëm të radikalëve të lirë.

 

Sambucol është diapazoni origjinal i shtojcave Black Elderberry, i cili ndihmon në forcimin e sistemit imunitar për t’ju ndihmuar ju dhe familjen tuaj të qëndroni të shëndetshëm gjatë gjithë vitit.

Historia e Sambucol

Sambucol u zhvillua për herë të parë në 1991 nga një virolog me famë botërore i cili zbuloi se manaferrat e zeza gjithashtu kishin veti të konsiderueshme antioksiduese, falë flavonoideve të pasura fitonutriente (antocianina) të pranishme në Elderberry të Zezë. Disa flavonoide (antocianina) gjenden kryesisht në pigmentet e frutave blu të errët dhe vjollcë të thellë siç është Black Elderberry. Janë këto që kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të stimuluar sistemin imunitar të trupit. Flavonoidët janë antioksidantë të fuqishëm, natyralë që mendohet se punojnë për të mbrojtur qelizat e trupit nga dëmtimi i mundshëm i shkaktuar nga radikalet e lira.

 

Dr. Madeleine Mumcuoglu njohu potencialin e flavonoideve të pranishme në Black Elderberry dhe kultivoi një proces unik formulimi dhe ekstraktimi që ruan dhe maksimizon përfitimet shëndetësore që ndodhin natyrshëm të manaferrës, dhe kështu zhvilloi Sambucol. Që atëherë është bërë një shtesë që mbështetet dhe besohet nga përdoruesit besnikë në të gjithë botën si një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë mbështetjen e përditshme të sistemit imunitar.

 

Sambucol është shitur aktualisht në mbi 50 vende të botës dhe është njohur si Nr.1 në botë me kategorinë më të shitur, përcaktuese të kategorisë, Black Elderberry.

 

 

Dr. Madeleine Mumcuoglu

Pse Sambucol Black Elderly?

Shkenca

Sambucol Black Elderberry siguron një mënyrë natyrale të veprimit që funksionon përmes 3 mënyrave të njëkohshme. Black Elderberry e kombinuar me përbërës të zgjedhur si Vitamina C dhe Zink e bëjnë Sambucol një shtesë dietike të njohur për të rritur mbështetjen imune dhe për të ndihmuar mbrojtjen e trupit tuaj.

 

•Zhvilluar nga shkencëtarët
•Rekomanduar nga ekspertët

 

Puna e një shkencëtari kryesor solli vetitë shëndetësore të manaferrës së zezë në farmacinë moderne dhe kanalet e dyqaneve të ushqimit të shëndetshëm.

 

Sambucol është produkt i mbi 20 viteve të kërkimit shkencor, duke e bërë atë produktin

 

Black Elderberry të hulumtuar më gjerësisht në botë. Sambucol është formulimi origjinal

 

Black Elderberry i përdorur në revista shkencore të botuara dhe i besuar nga miliona në të gjithë botën.

Scientifically Tested

 

-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.