Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma
cover

Rreth Denk

Access to healing since 1948

Përmes punës dhe produkteve tona, ne po japim një kontribut të duhur drejt përmirësimit të cilësisë së jetës së pacientëve. Si një kompani globale, ne u mundësojmë njerëzve në të gjithë botën që të kenë qasje në ilaçe me cilësi të lartë.

Ne prodhojmë dhe regjistrojmë produktet tona në Gjermani dhe u nënshtrohemi procedurave të rrepta të kontrollit të cilësisë. Kjo na mundëson të sigurojmë që pacientët në të gjithë botën marrin të njëjtat produkte me cilësi të lartë që ne u ofrojmë pacientëve tanë në Gjermani.

CILËSIA MË E LARTË NGA GJERMANIA PËR BOTËN

Zyrat e degëve dhe prania në më shumë se 80 vende të botës

Gama e gjerë e produkteve për shumë indikacione të rëndësishme

Aksesi në kërkimin dhe informacionin më të fundit mjekësor

Për të siguruar produktin premium të mjaftueshëm dhe të duhur mjekësor, ne nuk vazhdojmë vetëm me të specialistët më mirë në selinë tonë dhe kryejnë mbi 5,000 kurse individuale për trajnimin e produkteve për përfaqësuesit e tyre mund të mjekojnë çdo vit. Ne nuk ofrojmë shërbime të personalizimit të klientëve nga më shumë se 80 ekipe lokale.

CILËSI, BESUESHMËRI DHE SIGURI

“Të gjitha API-të dhe furnizimet inspektohen dhe verifikohen për vërtetësinë dhe pastërtinë. Të gjithë furnizuesit tanë kontrollohen rregullisht nga Departamenti ynë i Sigurimit të Cilësisë. Inspektimi i vazhdueshëm i stabilitetit të produktit: Studimet e stabilitetit kryhen në të gjitha produktet në kushte klimatike normale dhe ekstreme për të siguruar cilësi deri në datat e skadimit. Farmakovigjilenca: Monitorimi i vazhdueshëm i rreziqeve dhe përfitimeve për të rritur sigurinë e pacientit në lidhje me përdorimin e ilaçeve tona”

DENK PHARMA
GARANCIA E SIGURISË SË
MJEKSISË, Autenticiteti dhe pastërtia

Game e Produkteve Per Te Gjitha Fushat Terapeutike

Analgesics

Antiallergics

Antiasmathitcs

Antibiotics

Antiemetics

Antimalarials

Antivirals

Cardiovascular medicines

Vitamins & minerals

Erectile dysfunction medicines

Gastrointestinal medicines

Metabolic medicines

Oncological medicines

Denk Nutrition është një ndarje e Denk Pharma. Ne kemi aplikuar përvojën dhe njohuritë tona jo vetëm në prodhimin e produkteve farmaceutike, por edhe në zhvillimin e shtesave ushqimore për të kontribuar në mirëqenien e klientit.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për të përmbushur nevojat individuale.

Family planning & pregnancy

Sport & physical activity

Health & well-being

Libido

Digestion

Performance

Child health

-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.