Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

Mjalti Manuka

Mjalti Manuka është një mjaltë me lule të vetme të korrur nga shkurret Manuka (Leptospermum Polygalifollum). Ndërsa tradicionalisht mendohet si vendas në Zelandën e Re, kaçuba Manuka është gjithashtu vendase në Australi. Australian Manuka gjendet në shkurret e pacenuara, ku ne dorëzojmë dorën e mjaltit tonë Manuka.

Mjalti Manuka është një nga dhuratat më të çmuara të natyrave dhe është i dashur për vetitë e tij unike që mbështesin imunitetin dhe shëndetin e përgjithshëm dhe mirëqenien.

100% Mjaltë i Pastër Australian Manuka

Mjalti Manuka i errët, i pasur dhe i shijshëm Real Health buron natyrshëm me dorë në shkurret vendase Australiane ku rritet shkurre Manuka. Kujdes i madh tregohet gjatë vjeljes së mjaltit Real Health Manuka në mënyrë që të mbrohen enzimat e rëndësishme që e bëjnë mjaltin Manuka një super ushqim. Kjo është arsyeja pse Real Health mund t’ju japë premium, 100% Mjaltë Australian të pastër Manuka.

 

Çfarë është MGO?

 

Mjalti Manuka përmban një përqendrim të lartë të Methylglyoxal (MGO) një substancë natyrore që i jep mjaltit vetitë e tij aktive. Vetëm mjalti me një rezultat MGO prej 100 ose më të lartë mund të quhet “bioaktiv”, prandaj Real Health Manuka Honey përdor vetëm këtë metodologji superiore dhe të njohur ndërkombëtarisht. Gama jonë e mjaltit fillon nga MGO 100 deri në MGO 830. Sa më të larta nivelet e MGO aq më të mëdha janë nivelet e aktivitetit të mjaltit.

Testuar në mënyrë të pavarur

Health Real Manuka Honey mat nivelin aktiv duke përdorur sistemin e vlerësimit ndërkombëtar të vlerësimit MGO. Çdo grumbull i mjaltit tonë testohet në mënyrë të pavarur nga një laborator i çertifikuar për të siguruar standardet më të larta të cilësisë për ju dhe familjen tuaj.

-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.