Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

Rreth nesh

2001 1995 Sot
<p data-src=Në Janar 2001, selia e kompanisë është transferuar në Tiranë.

">

Në Janar 2001, selia e kompanisë është transferuar në Tiranë.

<p data-src=Kompania FLORIFARMA është një biznes familjar i themeluar në vitin 1995 nga Znj.Frangë Marku dhe Z.Lazer Marku me seli në qytetin e Lezhës. Deri në vitin 2000 kompania ka vepruar në Lezhë si Distributor Rajonal.Kompania FLORIFARMA është një biznes familjar i themeluar në vitin 1995 nga Znj.Frangë Marku dhe Z.Lazer Marku me seli në qytetin e Lezhës. Deri në vitin 2000 kompania ka vepruar në Lezhë si Distributor Rajonal.

">

Kompania FLORIFARMA është një biznes familjar i themeluar në vitin 1995 nga Znj.Frangë Marku dhe Z.Lazer Marku me seli në qytetin e Lezhës. Deri në vitin 2000 kompania ka vepruar në Lezhë si Distributor Rajonal.Kompania FLORIFARMA është një biznes familjar i themeluar në vitin 1995 nga Znj.Frangë Marku dhe Z.Lazer Marku me seli në qytetin e Lezhës. Deri në vitin 2000 kompania ka vepruar në Lezhë si Distributor Rajonal.

<p data-src=Nga 2001 e në vazhdim , FLORIFARMA ështe importuese e produkteve farmaceutike të linjave prestigjoze europiane: VITABIOTICS, NUK, DENK-PHARMA & NUTRITION, SAMBUCOL, AICORE, HAIRBURST, MANUKA. FLORIFARMA funksion gjithashtu si Distributor dytësor duke tregtuar të gjitha ilaçet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë.

">

Nga 2001 e në vazhdim , FLORIFARMA ështe importuese e produkteve farmaceutike të linjave prestigjoze europiane: VITABIOTICS, NUK, DENK-PHARMA & NUTRITION, SAMBUCOL, AICORE, HAIRBURST, MANUKA. FLORIFARMA funksion gjithashtu si Distributor dytësor duke tregtuar të gjitha ilaçet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë.

Aktiviteti yne

Flori Farma
  • Importues dhe Distributor me 25 vite eksperiencë
  • FLORIFARMA FARMACI, tashmë me 3 farmaci në Tiranë dhe 1 farmaci në Lezhë
  • Shpërndarës i medikamenteve që shiten me recetë dhe rimbursim, suplementeve ushqimore dhe produkteve dermokozmetike.
  • Shërbim pranë banesave tuaja për të plotësuar nevojat tuaja në kohë reale.

Misioni yne

Standarte europiane

Zhvillim i aktiviteteve me standarte evropiane

Besim

Të jetë e besuar dhe respektuar ne tregun farmaceutik shqiptar

Sherbim korrekt

Të garantojë shërbim korrekt e në kohë reale te klienti

Medikamente cilesore

Të zhvillojë gamën e importit me medikamente cilësore të fabrikave prestigjoze

Produkte te sigurta

Sigurimi i produkteve të besueshme dhe të sigurta për plotësimin e kërkesave të konsumatorëve

Vlerat tona

Integriteti

Ne i ndjekim synimet tona me ndjeshmëri, paanësi dhe përgjegjshmëri, me respektim të plotë dhe të vërtetë të rregullave dhe të etikës profesionale.

Përsosmëria

I kemi vënë vetes qëllimin e përmirësimit të vazhdueshëm, duke parë larg, duke përafruar sfidat e së nesërmes, duke kultivuar krijueshmërinë e prirur drejt risive , duke vlerësuar dhe shpërblyer meritat.

Transparenca

Vëmë transparencën në bazë të veprimeve tona, të komunikimit dhe kontratave tona për t’u lejuar të gjithë partnerëve tanë të bëjnë zgjedhje të pavarura dhe të vetëdijshme.

Barazia

Impenjohemi të eliminojmë çdo diskriminim tek sjellja jonë, të respektojmë diferencat e gjinisë, moshës, racës, përkatësisë fetare, politike, gjuhës ose aftësive të ndryshme.

Vlera e individit

Vlera e personit udhëheq mënyrën tonë të të vepruarit, përdorim dialogun si levë përmirësuese me marrëdhëniet me partnerët tanë.

-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.