Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

Dërgesa dhe Transporti

FLORIFARMA SHPK në bashkëpunim me Posta Shqiptare SH.A mundëson dërgesa në të gjithë Shqipërinë brenda 24 orëve.

Transporti ofrohet falas në gjithë Shqipërinë.

 

Mënyra e Pagesës

 

1.  Paguaj në dorëzim:

Pasi keni klikuar “Kryej pagesën” , ju mund të zgjidhni të bëni pagesën “CASH” në momentin që postieri ju dorëzon porosinë.

2. Pagesë me kartë debiti/krediti:

Nëse ju dispononi një kartë krediti/debiti (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) mund të zgjidhni të procedoni pagesën me kartë, duke u siguruar të zgjidhni opsionin “Credins”.

 

 

Për transparencë maksimale dhe për të shmangur cdo problem, ju mund të na dërgoni faturën e paguar në adresën tonë të e-mail: [email protected].

 

Sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.