La Roche Posay

La Roche Posay
Një ujë unik i pasur në zemrën e markës sonë Ujin tonë të pranverës termike dhe antioksidante të pranverës termike është në origjinën e markës sonë. Zbuluar shekuj më parë në qytetin e La Roche-Posay, Francë, ajo është njohur nga komuniteti shkencor për pronat e kujdesit të lëkurës në sajë të përmbajtjes së saj të lartë në selen, një antioksidant të rrallë dhe të fuqishëm natyror. Që nga viti 1905, ky ujë ekskluziv është përdorur në Qendrën Termike La Roche-Posay, qendra udhëheqëse e Europës së Dermatologjisë termike, me mbi 7,500 pacientë që vizitojnë çdo vit për të përjetuar vetitë e ujit. Dhe që nga viti 1975, uji i pranverës termike La Roche-Posay përdoret si një përbërës kyç në formulat tona të kujdesit të lëkurës.
Filtroji
Clear filter