Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

HISTORIKU

NUK dëshiron t’ju mbështesë sot, nesër dhe në të ardhmen

60 vjet më parë, produktet e para të NUK hynë në treg. Shumë gjëra kanë ndryshuar që atëherë. Por ajo që ka qëndruar e njëjtë është nevoja e një foshnje për dashuri dhe ndjenjë sigurie, dhe dëshira e prindërve për të patur fillimin më të mirë të mundshëm për fëmijet e tyre.

6 dekada në të cilat kanë ndodhur shumë ngjarje e zhvillime – sikurse edhe në jetën reale. Historia e NUK është e gjatë dhe emocionuese: ajo shtrihet që nga ideja e shpikjes së thithkës së gjirit e përshtatshme për nofullën e bebit, deri në specializimin në të gjitha aspektet e ndryshme të jetës së foshnjës dhe fëmijëve.

NUK së bashku me mjekësinë, shkencën dhe shoqërinë në Gjermani, ka punuar në ndihmë të mbi 50 milion fëmijëve dhe prindërve të tyre për 60 vjet. Çdo vit dhe çdo brez ka lënë gjurmët e tij mbi njohuritë e NUK dhe ka ndihmuar të fitohet një përvojë e veçantë – unike.

Ndjenja e besimit evolon nga siguria

Gjithcka filloi me kryevepren tone te pare: Formen ortodonike.

Në vitin 1956, dy ekspertët dental Prof. Dr. W. Balter dhe Dr. med. Dent. A. Müller hodhën themelet e NUK me krijimin e biberonit të parë ortodontik. Ata zbuluan se gjatë ushqimit me gji të fëmijës, thitha e nënës ndryshonte formën e saj, duke lejuar një ndërveprim më optimal midis gjuhës, nofullës, qiellzës dhe buzëve.
Të gjithë biberonat NUK kanë një formë asimetrike që ngjason me gjirin nënës gjatë ushqyerjes me gji. Krahas kësaj, biberonat dhe kokat ushqyese NUK kanë sistem ajrimi Anti – Colic.

Ky zbulim formësoi edhe markën. NUK është shkurtimi i: “natürlich und kiefergerecht” (natyral dhe ortodontik).

FILOZOFIA NUK,
kuptimi i jetës

Të kuptuarit e jetës – çfarë do të thotë kjo në të vërtetë? Në NUK, kjo do të thotë të mbash kontakte të ngushta me ekspertë që janë të rëndësishëm për zhvillimin e shëndetshëm të një jete të re: mamitë, mjekët, nutricionistët dhe, natyrisht, ju prindërit. Ne kemi kopjuar idetë më të mira nga natyra: p.sh. si model për formën tipike të soothers dhe teats tona që i ngjan thithit të nënës gjatë ushqyerjes me gji.

Sidoqoftë, së pari dhe më e rëndësishmja, të kuptosh jetën do të thotë të jesh i vëmendshëm për nevojat e atyre që janë më të rëndësishëm për ne: fëmijëve. Ne hulumtojmë fazat e tyre të ndryshme të zhvillimit në çdo moshë dhe përmirësojmë produktet tona në përputhje me rrethanat. Të gjithë produktet NUK ndërtohen mbi njëri-tjetrin – kështu që ju gjithmonë mund të jeni të sigurt për të bërë gjënë e duhur për fëmijën tuaj – që nga fillimi.

Kuptimi i natyrës

Natyra na jep këshillat dhe idetë më të mira për zhvillimin e produkteve tona. Dhe ne i kushtojmë vëmendje të madhe: p.sh. mbi 60 vjet më parë zbuluam se thithka e nënës i përshtatet gojës së fëmijës në mënyrë të përsosur gjatë gjidhënies – dhe duke e përdorur këtë si model, ne zhvilluam thithën e parë asimetrike.

Eshtë në formë ortodontike, ndihmon zhvillimin e tërë gojës dhe ndihmon në parandalimin e dhëmbëve të shtrembër dhe pozicionimin e keq të nofullës. Kështu që thithkat dhe qetësuesit qetësojnë jo vetëm foshnjat, por edhe prindërit e tyre.

KONCEPTI NUK

The mouth plays a key role in the healthy overall development of your child. Breathing, eating, sensory perception – all these things require perfect coordination between the jaw, tongue and lips.

Forma NUK

Baza mjekësore prapa këtij produkti u zhvillua nga praktikuesit e dhëmbëve Prof. Dr. Dr. Balters dhe Dr. med. dhëmbëzim Müller. Ata vunë re para së gjithash që thithka e nënës ndryshon formë kur foshnja ushqehet dhe vetëm atëherë arrihet koordinimi optimal në gojë. Dhe kjo formë e veçantë asimetrike është përdorur si model për të gjitha qukat NUK deri në ditët e sotme.

Vrima luan gjithashtu një rol të rëndësishëm – në Teat NUK ajo kompensohet pak. Kjo do të thotë që qumështi përzihet me pështymën dhe tretet më lehtë.

Materialet NUK

Kokat ushqyese – Latex apo Silikoni?

Pastër çështje shije Qoftë një produkt natyral apo një material sintetik i veçantë, të gjitha NUK Teats janë të buta dhe përshtaten me pjesën e brendshme të gojës së fëmijës.

Latex

Substanca natyrore rezistente NUK Latex Teats merren nga qumështi i gomës (latex) i pemës së gomës dhe kanë një ngjyrë të verdhë-mjaltë. Kokat e lateksit janë të ngrohta dhe të buta në prekje. Ato janë jashtëzakonisht fleksibile dhe rezistente ndaj lotëve – dhe për këtë arsye janë gjithashtu të përshtatshme për foshnjat që kanë dhëmbët e tyre të parë.

Silikoni

Material sintetik me cilësi të lartë NUK Silicone Teats janë bërë nga një material sintetik me cilësi të lartë. Materiali i pastër silikoni pastrohet lehtësisht dhe është shumë rezistent ndaj nxehtësisë. Kokat e silikonit kanë një shije dhe erë neutrale. Sidoqoftë, silikoni është pak më pak i fortë dhe rezistent ndaj lotëve sesa latexi. Për këtë arsye, NUK gjithashtu përdor material silikoni më të fortë, më rezistent ndaj kafshimit për madhësinë e dhëmbëve 3.

Shishet – Qelqi apo Plastika?

Dy materiale, një numër i pabesueshëm përfitimesh

Qelqi

miqësor me mjedisin dhe higjienik Xhami është materiali klasik për pirjen e kontejnerëve – dhe gjithashtu për ushqimet për fëmijë. Sot, me rezistencën e saj të lartë ndaj gërvishtjeve, qelqi është një material veçanërisht elastik dhe miqësor me mjedisin.

Plastika

E lehtë dhe gati e pathyeshme NUK ofron shishe për bebe të bëra nga materialet sintetike polipropileni (PP) dhe poliamidet (PA). Ato janë veçanërisht të lehta dhe gati të pathyeshme dhe me këtë, të përshtatshme në mënyrë optimale për përdorim si në shtëpi ashtu edhe jashtë.

Madhesia NUK

NUK ka madhësinë e duhur të thekut për çdo grupmoshë dhe çdo lloj ushqimi. Për tharëse dhe cicërat duhet të përshtaten në mënyrë optimale me gojën në çdo fazë të jetës dhe, me këtë, me zhvillimin e nofullës së fëmijës. Studiuesit dhe zhvilluesit tanë zbuluan se si qielli i një fëmije ndryshon midis 0 dhe 36 muajsh dhe zhvilluan madhësi të dhëmbëve për katër grupe të moshave të ndryshme.

PSE NUK?
10 arsye per te rritur
femijen tuaj me NUK

NUK ka madhësinë e duhur të thekut për çdo grupmoshë dhe çdo lloj ushqimi. Për tharëse dhe cicërat duhet të përshtaten në mënyrë optimale me gojën në çdo fazë të jetës dhe, me këtë, me zhvillimin e nofullës së fëmijës. Studiuesit dhe zhvilluesit tanë zbuluan se si qielli i një fëmije ndryshon midis 0 dhe 36 muajsh dhe zhvilluan madhësi të dhëmbëve për katër grupe të moshave të ndryshme.

ÇMIMET NUK

Produktet NUK mbështesin fëmijët në zhvillimin e tyre të shëndetshëm dhe lehtësojnë jetën e përditshme të prindërve. Ata janë në gjendje ta arrijnë këtë vetëm sepse kalojnë një sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë i cili siguron që produktet tona të përmbushin standardet më të larta.

Çmimet na tregojnë pozicionin tonë në krahasim me konkurrentët dhe janë një konfirmim i rëndësishëm i punës sonë.

Produktet NUK shiten në mbi 110 vende. Produktet që mund të bindin juritë kohët e fundit shfaqen këtu:

Great Britain 2015: NUK 2in1 Thermometer

Great Britain 2015: NUK First Choice+ Feeding Bottle

Germany 2014: NUK Babyhone ECO Control+ Video

Great Britain 2014: NUK Nasal Decongester


Zbulo gamen e produkteve NUK


-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.