Vichy

Vichy
Lëkura juaj ideale: 80 vjet në treg Duke kombinuar burimet natyrore të tokës me hulumtimet më të reja të botës. Në vitin 1931, Dr. Haller, një drejtor mjekësor në Qendrën e Trajtimit Termike në Vichy, Francë, zbuloi virtytet terapeutike të ujit Vichy Termike Spa në lëkurë. Me origjinë më shumë se 2000 vjet më parë në zemrën e vullkaneve të Auvergne, ky ujë i jashtëzakonshëm, i pasur me 15 minerale të dobishme dhe antioksidantë, u gjet për të përmirësuar cilësinë e lëkurës, duke qetësuar ndjeshmërinë dhe për të përshpejtuar shërimin e plagëve të lëkurës. Të bindur se shëndeti i lëkurës është burimi i vërtetë i bukurisë, Dr. Haller pioniered vijën e parë të dermocosmetics mundësuar nga ky ujë mineral të pasur. Sot, kjo shumë ujë, i njohur si uji Vichy termik spa, është ende me burim nga i njëjti vend në Francë, dhe është në thelbin e të gjitha formulimeve të skincave Vichy.
Filtroji
Clear filter