Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

Rreth Vitabiotics

Ne ofrojmë mbështetje për shëndetin e njerëzve

Gama e produkteve Vitabiotics perfshin produkte unike, ashtu si njerezit qe i besojne cdo dite.

 

Çdo vendim merret në bazë të kërkimeve

Nga formulimet e produkteve te studimet rigoroze të dyfishta shkencëtarët tanë të ushqimit punojnë së bashku me pionierët në këtë fushë për të dhënë cilësi.

Çmimet

The Queen’s Award

Boots Awards

Science Museum Fellowship

CERT, University of Franche Comte

Ne jemi të pakapshëm në inovacionin tonë

Ne jemi në ballë të një sektori që kemi ndihmuar në krijimin dhe inovacioni ynë nuk tregon shenja ndalimi. Nga kërkimi i ri te përmirësimi i formulimeve tona.

Ne shkojmë më tej për të mbështetur ushqyerjen e mirë

Good health doesn’t stop with supplements. We work with charities around the world that share our passion for empowering and inspiring people to live healthily.

“Fuqizimi i jetesës së shëndetshme përmes inovacionit në kujdesin shëndetësor ushqyes.”

 

Vitabiotics u themelua mbi një ide të vetme të madhe. Për më shumë se 45 vjet, ne kemi qenë të përkushtuar ndaj të njëjtit qëllim – duke ju ndihmuar të jeni më të mirën tuaj, ditë pas dite dhe çfarëdo që të hedh jeta.

 

Sot, si duket jeta ka ndryshuar, por ne ende po i mbështesim njerëzit në më shumë mënyra se kurrë. Mbi të gjitha, ne mbetemi i njëjti biznes i pavarur, familjar, britanik, që kemi qenë gjithmonë – një emër që njerëzit i besojnë për një mbështetje të sigurt, të ekuilibruar dhe efektive.

-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.