Vitabiotics

Vitabiotics
“Fuqizimi i jetesës së shëndetshme përmes inovacionit në kujdesin shëndetësor ushqyes.” Vitabiotics u themelua mbi një ide të vetme të madhe. Për më shumë se 45 vjet, ne kemi qenë të përkushtuar ndaj të njëjtit qëllim – duke ju ndihmuar të jeni më të mirën tuaj, ditë pas dite dhe çfarëdo që të hedh jeta. Sot, si duket jeta ka ndryshuar, por ne ende po i mbështesim njerëzit në më shumë mënyra se kurrë. Mbi të gjitha, ne mbetemi i njëjti biznes i pavarur, familjar, britanik, që kemi qenë gjithmonë – një emër që njerëzit i besojnë për një mbështetje të sigurt, të ekuilibruar dhe efektive.
Filtroji
Clear filter