Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë Shiko detajet
0
Florifarma

GJIDHËNIA NJË SFIDË NË PERIUDHËN COVID 19

Post by / 22 Jan, 2021/ in Blog

Ky event nga NUK Albania na ka mbledhur së bashku me mjekët neonatë të materniteteve të Tiranës, për të vijëzuar rëndësinë e ushqyerjes së foshnjave me qumësht gjiri në mënyrë të sigurt gjatë kësaj pandemie.

Qumështi i gjirit është një ilac natyral për nënën dhe një bekim për foshnjën që ushqehet me të.

Lind pyetja: “Si do ta ushqejë fëmijën e sapo-lindur një nënë pozitive ndaj Covid-19?”

Në këtë moment, më shumë se kurrë na vjen në ndihmë pompa elektrike Nature Sense nga NUK – shpëtim për nënat e reja dhe jo vetëm në këtë periudhë.

Praktike dhe e shpejtë, ju do të mund të thithni qumështin e gjirit, i cili në vetëm 30 minuta, do të jetë gati që fëmija të ushqehet me biberon, në distancë të sigurt nga nëna.

GJIDHËNIA NJË SFIDË NË PERIUDHËN COVID 19
GJIDHËNIA NJË SFIDË NË PERIUDHËN COVID 19
GJIDHËNIA NJË SFIDË NË PERIUDHËN COVID 19
-Transporti brenda Tiranës: 200L për blerje nën 2000L // Falas për blerje mbi 2000L -Transporti në rrethe: 300L për blerje nën 4000L // Falas për blerje mbi 4000L

Dorëzim i produktit: 24 - 48 Orë

24 - 48 orë dorëzim të produktit.

Çdo blerje dorëzohet brenda 48 orësh nga momenti që konfirmohet blerja.

Blerje të sigurta.

Mund të kthesh produktin brenda afatit të caktuar sapo pagesa të konfirmohet, menjëherë nisin procedurat e dërgimit të porosisë.

Newsletter

Përfito 10% Zbritje në Blerjen e Parë

Avantazhet që sjell Buletini FLORIFARMA

Blog

FloriFarma.com © 2021. All rights reserved.