Avene

Avene
Rrënjosur në dermatologji dhe hidroterapi Avène ka mbi 270 vjet ekspertizë në kujdesin për lëkurë të ndjeshme dhe besohet nga miliona në mbarë botën. Në zemër të markës është uji i pranverës në AVène, një burim natyror qetësues i treguar nga mbi 150 studime për të zbutur, zbutur dhe qetësuar lëkurën.
Filtroji
Clear filter