KUSH JEMI NE

KUSH JEMI NE

Kush eshte FLORIFARMA

Kompania FLORIFARMA është një biznes familjar i themeluar në vitin 1995 nga Znj.Frangë Marku dhe Z.Lazer Marku me seli në qytetin e Lezhës. Nga viti 1995 deri në vitin 2000 kompania ka vepruar në Lezhë si Distributor Rajonal. Në janar 2001, selia e kompanisë është transferuar në Tiranë. Nga 2001 e në vazhdim , FLORIFARMA ështe importuese e produkteve farmaceutike të linjave prestigjoze europiane: VITABIOTICS, NUK, DENK-PHARMA, PHARMACARE. FLORIFARMA funksion gjithashtu si Distributor dytësor duke tregtuar të gjitha ilaçet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë. Një ekip kompakt i përbërë nga një personel i disiplinave të ndryshme është trajnuar për të përmbushur me sukses kërkesat e konsumatorëve, me qëllim përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së produkteve. FLORIFARMA përmbush të gjitha hallkat e shërbimit farmaceutik nga Importues në farmaci për të qenë sa më pranë përkujdesjes ndaj jush. FLORIFARMA Importues dhe Distributor me 24 vite eksperiencë dhe FLORIFARMA FARMACI, tashmë me 3 farmaci në Tiranë dhe 1 farmaci në Lezhë, është në gjendje të mbledhë njohuri ,të analizojë tregun dhe të krijojë veprime të mirë menduara. ORGANIGRAMA
Lexo më shumë

DRUGSTORE

DRUGSTORE

FLORIFARMA FARMACI

Hapet ne vitin 2003 me drejtues teknik z. Florian Marku. Ka funksionuar suksesshëm duke punuar cdo ditë me qëllimin e vetëm shërbim të specializuar dhe përkujdesje maksimale për shëndetin tuaj. Në vitin 2008, FloriFarma hap farmaci Besmiri në Lezhë pranë maternitetit rajonal. Në vitin 2015 FloriFarma Farmaci hap filialin e saj të ri në adresën Zonja Curre. Farmaci FloriFarma zgjerohet së fundmi me një degë të re me drejtuese teknike zj. Gentiana Marku duke ardhur pranë jush, me farmacistë të specializuar, dhe me një gamë medikamentesh dhe produktesh dermokozmetike për fëmijë e të rritur. Ne adresën Turdiu Center, Rruga Qemal Stafa, përballë prokurorisë së përgjithshme (9 katëshet).
Lexo më shumë

PRODUKTET NUK

PRODUKTET NUK

NUK

Familja e markave NUK® dizajnon dhe zhvillon produkte superiore për zhvillimin e përgjithshëm të fëmijëve. Duke kombinuar vitet e ekspertizës dhe besimit, NUK është përkushtuar në ushqimin e shëndetshëm të fëmijëve që nga lindja deri  tek rritja. Për më shumë se 60 vite,NUK ka punuar për të hartuar produkte të cilësisë më të lartë që janë të reja dhe të provuara shkencërisht për të mbështetur zhvillimin e sigurt dhe të shëndetshëm. Mbështetur nga një ekip i dedikuar ekspertësh, produktet NUK janë të dizajnuara për të kombinuar shkencën me stilin, duke ruajtur cilësinë më të lartë. Produktet jo vetëm përmbushin standardet ndërkombëtare të sigurisë, por edhe i tejkalojnë ato. NUK dëgjon ekspertët e botës reale – “mamatë”, për të përmbushur dhe tejkaluar nevojat tuaja.  
Lexo më shumë

VITABIOTICS

VITABIOTICS

VITABIOTICS

Vitabiotics u themelua në vitin 1971 nga Dr Kartar Lalvani OBE. “Fuqizimi i jetesës së shëndetshme përmes inovacionit në kujdesin shëndetësor ushqimor”. Vitabiotics ka prodhuar produkte inovative të kujdesit shëndetësor për më shumë se 40 vjet; një kompani britanike e angazhuar për shëndetin e njeriut dhe kërkimin shkencor. Me bazë në Londër, Vitabiotics ka krijuar një portofol unik të produkteve në bazuar në zhvillimet shkencore në sektorët kryesorë.
Lexo më shumë

DENK PHARMA

DENK PHARMA

DENK PHARMA

DENK PHARMA është një kompani globale me kompetenca në fushën e kujdesit shëndetësor. DENK PHARMA u themelua në Mynih, Gjermani në vitin 1948. Për më shumë se 70 vjet produktet e DENK PHARMA janë “Made in Germany” – pra prodhimi, kontrolli i cilësisë dhe regjistrimi i të gjitha produkteve bëhet në Gjermani. Pra të gjithë pacientët në mbarë botën të marrin të njëjtën cilësi të lartë si në Gjermani. Përmes punës të një ekipi të specializuar dhe produkteve, DENK PHARMA po kontribuon në përmirësimin e cilësisë së jetës së klientëve. Shëndeti është një mall i çmuar për çdo njeri, pavarësisht se ku jetojnë dhe gjendjes së tyre financiare.
Lexo më shumë

AICORE

AICORE

AICORE

Aicore është një kompani farmaceutike evropiane. Data e regjistrimit eshte 2010 Eshte e fokusuar në zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e medikamenteve, efikasiteti i të cilave është krijuar për shkak të praktikave të bazuara në prova. Portofoli përfshin tetë produkte në degët mjekësore të kardiologjisë, endokrinologjisë, otolaringologjisë, gastroenterologjisë dhe kujdesit të plagëve. Ne përpiqemi të zgjasim jetën dhe të përmirësojmë ndjeshëm mirëqenien e një dhe të gjithëve. Ky objektiv arrihet duke u siguruar atyre që kanë nevojë për atë me ilaçe të provuara në mënyrë efektive dhe duke mbrojtur një kulturë të konsumit të përgjegjshëm dhe parashkrimit të mjeteve juridike. Qëllimi ynë është që të bëhemi një kompani globale e kujdesit shëndetësor. Duke ofruar mundësi të reja trajtimi, ne duam të ndihmojmë njerëzit të jetojnë jetë aktive edhe në 100-at e tyre.
Lexo më shumë

Contact

Contact

Contact Form

 

Store location

TIRANE Njesia bashkiake nr 9,

Rruga Jordan Misja, kulla nr 4, kati perdhe, prane Hipotekes

Nr kontakti: 042267703/ 042271643/ 042402014/ 0682050231/ 0696031560

Adrese emaili:

[email protected]