VITABIOTICS

VITABIOTICS

Diabetone Plus OMEGA 3*56 tableta

*Mban brenda normës nivelin e glukozës në gjak *Normalizon metabolizmin e proteinave dhe glikogjenit *Ndihmon normalizimin e funksionit të sistemit nervor *Normalizon metabolizmin e makronutrientëve Përdorimi :1 tabletë nutriente+1 kapsulë omega 3 /ne ditë

Diabetone Original*30 tableta

*Ndihmon në normalizimin e sasisë së glukozës në gjak *Normalizon metabolizmin e proteinave dhe glikogjenit *Kontribuon  në funksionimin normal të sistemit nervor *Kontribuon në metabolizmin normal të makronutrienteve Përdorimi: 1 talbetë në ditë