PRODUKTET NUK

PRODUKTET NUK

NUK THERMO EXPRESS 90SEC (art.no 256378)

*ngrohës ushqimi me avull *ngroh ushqimin në vetëm 90sec *fiket automatikisht kur përfundon ngrohja *i përshtatshëm për kavanoza dhe shishe qelqi NUK

NGROHËS BIBERONI THERMO RAPID (art.no 256237)

*ngrohës ushqimi në 3-4 minuta *fiket automatikisht *i përshtatshëm për kavanoza dhe shishe qelqi NUK

FURÇË BIBERONI QE RROTULLOHET 360° (art.no 256372)

*Për pastrimin e plotë të shisheve dhe kokave ushqyese. *Furça e vogël shërben për pastrimin e kokave ushqyese

FURÇË BIBERONI 2 NË 1 PA SFUNGJER (art.no 256279)

*Për pastrimin e plotë të shisheve dhe kokave ushqyese. *Furça e vogël shërben për pastrimin e kokave ushqyese

FURÇË BIBERONI 2 NË 1 ME SFUNGJER (art.no 256278)

*Për pastrimin e plotë të shisheve dhe kokave ushqyese. *Sfungjeri siguron pastrim të thellë në pjesën e poshtme të shishes. *Furça e vogël shërben për pastrimin e kokave ushqyese

BABYPHONE ECO CONTROL + (art.no 256267)

*monitor dixhital *100% pa interferenca *funksionon në 300m largësi *me sensorë temperature *me 5 ninulla të ndryshme

MBAJTËSE USHQIMI (art.no 255183)

*paketimi me 6 tasa me kapak për ruajtjen e ushqimit *për ruajtjen e lehtë dhe ngrirjen

MINI ICE LOLLIES (art.no 255181)

*Forma për akullore *përfshihen 4 formuese në paketim

EATING BOWL 6 muaj+ (art.no 255192)

*tas me vakum *perfshin 2 kapakë 1 për ruajtje dhe udhëtime dhe 1 për ngrohjen e ushqimit në mikrovale *për fëmijë mbi 6 muaj

FOOD MASHER & BOWL (art.no 255180)

*tas për shtypjen e frutave dhe perimeve të ziera *e disponueshme në 3 ngjyra

POMPË SENSITIVE JOLIE (art.no 252090)

*pompë gjiri manuale *nxjerrje efikase e qumështit falë teknologjisë së re *jastëku prej silikoni ka efekt masazhues * e pajisur me dorezë ergonomike

POMPË GJIRI E THJESHTË SOFT& EASY (art.no 252086)

*pompë gjiri manuale *pak pjesë *e lehtë për tu pastruar *jastëku prej silikoni ofron mbështetje të sigurt *ideal për nxjerrjen e kokave të gjirit përpara ushqyerjes me gji