PRODUKTET NUK

PRODUKTET NUK

GËRSHËRË (art.no 256257)

*me majë të rrumbullakët *prerje të sigurta *e pajisur me mbulesë mbrojtëse

FURÇË DHE KRËHËR (art.no 256236)

*furcë e butë me 100% flokë natyrale *e disponueshme në 3 ngjyra

TERMOMETËR UJI (art.no 256187)

*matje të sakta *i lehtë për tu përdorur *i disponueshëm në 3 ngjyra

NASAL DECONGESTER (art.no 256065)

*pompë nasale *për pastrimin e butë të hundëve të bllokuara të foshnjeve *përfshin hundëzën e zëvendësimit

FREEZER TRAY (art.no 255257)

*tabaka ngrirëse me 9 ndarje *materiali silikon *cdo kub mban 60ml ushqim *ideal për ngrirjen dhe ruajtjen e ushqimeve të përgatitura

BREAST MILK CONTAINER (art.no 252098)

*kontenitor për ruajtjen e qumështit të gjirit *materiali plastik pa BPA *paketimi 2 copë

BREAST MILK BAGS (art.no 252126)

*qese për ruajtjen e qumështit të gjirit *qese sterile për një përdorim *paketimi 25 copë

GUASKA SILIKONI (art.no 252067)

*për mbledhjen e qumeshtit të gjirit *në paketim përfshihen 2 copë

STERILIZATOR VARIO EXPRESS (art.no 251013)

*sterilizues shishesh me avull *me fikje automatike *kapaciteti 6 shishe*

BABY THERMOMETER FLASH (art.no 256380)

*termometër dixhital *bën matje në ballë në largësi 3 cm, pa kontakt me lëkurën *rezultate të sakta në pak sekonda *ruan deri në 25 matje të temperaturës *bën matje të temperaturës së trupit, sipërfaqeve dhe ambientit

BABY THERMOMETER 3 NE 1 (art.no 256345)

*termometër dixhital *bën matje në vesh dhe në tëmth duke përdorur sensoret infrared *rezultate të sakta në pak sekonda *ruan deri në 25 matje të temperaturës

NUK THERMO EXPRESS PLUS (art.no 256404)

*ngrohës ushqimi me avull *ngroh ushqimin në vetëm 90sec *fiket automatikisht kur përfundon ngrohja *ka përshtatës për ngrohje në makinë *i përshtatshëm për kavanoza dhe shishe qelqi NUK