VITABIOTICS

VITABIOTICS

Wellwoman 70+ *30 tableta

Suplementi i parë i dizenjuar posaçërisht për gratë mbi 70 vjeç Përmban një gamë prej 26 vitaminash, mineralësh dhe nutrientesh të avancuara Përforëcon sistemin imunitar Ndihmon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes Ndihmon në ruajtjen e shikimit normal Mbron qelizat nga stresi oksidativ Ndihmon qarkullimin e gjakut dhe...

Wellwoman 50+ *30 tableta

Dizenjuar për të plotësuar nevojat nutricionale të grave mbi 50 vjeç Përmban një gamë prej 26 vitaminash, mineralesh dhe nutrienesh me origjinë bimore Ndihmon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes Përforëcon sistemin imunitar Ndihmon në ruajtjen e shikimit normal Mbron qelizat nga stresi oksidativ Ndihmon qarkullimin e gjakut...

Wellwoman Original * 30 kapsula

Formuluar për ti dhënë gruas një mbështetje të përgjithshme Formulë gjithëpërfshirëse që përmban një gamë të gjërë nutrientesh si dhe gjurmë elementesh si aguliçe dhe vaj luledielli Kontribuon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes Rregullon aktivitetin hormonal Ndihmon në formimin e hemoglobinës dhe rruazave të kuqe të gjakut...

Wellteen Her Plus *56 tableta

Mbështetje nutricionale e avancuar për adoleshentët Pasuron dietën me vitaminat dhe mineralet e duhura për një zhvillim të shëndetshëm Rregullon aktivitetin hormonal Furnizon gjakun me hekur, i rëndësishëm tek vajzat veçanërisht gjatë ciklit menstrual Ndihmon funksionin e trurit dhe shikimin falë kapsulave omega-3 Përforëcon sistemin imunitar Ndihmon në çlirimin e...

Wellteen Him Plus *30 tableta

E përshtatshme për adoleshentët dhe të rinjtë e moshës 13-19 vjeç Përmban një shkallë gjithëpërfshirëse vitaminash dhe mineralesh plus një capsule Omega-3 Ndihmon në performancën mendore gjatë kohës së studimit Redukton lodhjen dhe ndihmon në çlirimin e energjisë Përforëcon sistemin imunitar Ruan shëndetin e kockës Përdorimi: 1 tabletë +1 kapsulë...

Wellman Conception* 30 tableta

Formuluar me nutrientet specifik, përfshirë zinkun, që ndihmojnë në riprodhimin dhe fertilitetin normal të burrave Ndihmon në ruajtjen e qelizave nga stresi oksidativ, faktor i rëndësishëm ky duke marrë parasysh se sperma ka tendencë të lartë për tu dëmtuar nga radikalet e lira. Kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal dhe...

Wellman 70+

Formulë gjithëpërfshirëse prej 30 nutrientesh, e përshtatshme për burrat mbi 70 vjeç Ndihmon në një mirëqënie të përgjithshme Ruan sistemin imunitar Rregullon aktivitetin hormonal dhe metabolizmin e yndyrnave Ruan shikimin i cili me kalimin e moshës ka tendencë të dobësohet Kontribuon në funksionet konjitive Ndihmon funksionin e zemrës dhe qarkullimin...

Wellman 50+ 30 tableta

Formulë gjithëpërfshirëse me mbi 30 nutrientë, përshtatur për nevojat nutricionale të burrave mbi 50 vjeç Ndryshe nga multivitaminat e tjera, Wellman 50+ përmban nutriente bio-aktive të cilat ndihojnë në ruajtjen e shëndetit dhe vitalitetit të përgjithshëm Ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar Kontribuon në ruajtjen e shikimit, u cili me...

Wellman prostate 60 tableta

Formulë e avancuar me përmbajtje të nutrienteve bio-aktive. Specifikisht e formuluar për te mbrojtur shëndetin e prostatës Siguron një mbështetje të përgjithshme të shëndetit Përmban mineralet e duhura për të ndihmuar sistemin riprodhues të burrave Ndihmon sistemin imunitar Përdorimi: 2 tableta/ditë

Wellman Original 30 tableta

Formulë gjithëpërfshirëse me më shumë se 29 nutriente, krijuar mbi baza shkencore Ndihmon në ruajtjen e shëndetit dhe vitalitetit të përgjithshëm të meshkujve Përforëcon sistemin imunitar Kontribuon në shëndetin riprodhues Ideale për sportistët pasi ndihmon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes Përdorimi: 1 tabletë/dite

Immunace Original

Mbështetje për sistemin imunitar Përmban nutrientet specifik për funksionimin e duhur të sistemit imunitar Mbron qelizat nga stresi oksidativ Mbron lëkurën dhe membranat mukoze Përdorimi: 1 tabletë/ditë

Liveril silimarine

Përmirëson funksionin dhe shëndetin e mëlçisë Përforëcon sistemin imunitar Ndihmon në detoksifikmin e mëlçisë dhe luan rol esencial në proçeset metabolike të saj Përdorimi: 2 tableta/ditë