20.09.2018
Panairi i organizuar ne pedonale

FLORIFARMA sh.p.k ne bashkepunim me Bashkia Tirane dhe Dhomen e Tregtise organizon panairin e produkteve per femije NUK me rastin e 1 Qershorit.
Per cdo blerje qe beni, ju beheni automatikisht pjese e shorteut per te fituar dhurata nga me te ndryshme per nena dhe femije!

Jeni te mirepritur!

Other Articles