Wellwoman Original * 30 kapsula

Wellwoman Original * 30 kapsula

Wellwoman Original * 30 kapsula

  • Formuluar për ti dhënë gruas një mbështetje të përgjithshme
  • Formulë gjithëpërfshirëse që përmban një gamë të gjërë nutrientesh si dhe gjurmë elementesh si aguliçe dhe vaj luledielli
  • Kontribuon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes
  • Rregullon aktivitetin hormonal
  • Ndihmon në formimin e hemoglobinës dhe rruazave të kuqe të gjakut
  • Përforëcon sistemin imunitar
  • Ruan mirëqënien e lëkurës, flokëve dhe thonjëve

Përdorimi: 1 tabletë/ditë