Wellwoman 50+ *30 tableta

Wellwoman 50+ *30 tableta

Wellwoman 50+ *30 tableta

  • Dizenjuar për të plotësuar nevojat nutricionale të grave mbi 50 vjeç
  • Përmban një gamë prej 26 vitaminash, mineralesh dhe nutrienesh me origjinë bimore
  • Ndihmon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes
  • Përforëcon sistemin imunitar
  • Ndihmon në ruajtjen e shikimit normal
  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ
  • Ndihmon qarkullimin e gjakut dhe funksionin e zemrës
  • Rrit performancën e trurit dhe sistemit nervor

Përdorimi: 1 tabletë/ditë