Wellteen Him Plus *30 tableta

Wellteen Him Plus *30 tableta

Wellteen Him Plus *30 tableta

  • E përshtatshme për adoleshentët dhe të rinjtë e moshës 13-19 vjeç
  • Përmban një shkallë gjithëpërfshirëse vitaminash dhe mineralesh plus një capsule Omega-3
  • Ndihmon në performancën mendore gjatë kohës së studimit
  • Redukton lodhjen dhe ndihmon në çlirimin e energjisë
  • Përforëcon sistemin imunitar
  • Ruan shëndetin e kockës

Përdorimi: 1 tabletë +1 kapsulë në ditë