Wellteen Her Plus *56 tableta

Wellteen Her Plus *56 tableta

Wellteen Her Plus *56 tableta

  • Mbështetje nutricionale e avancuar për adoleshentët
  • Pasuron dietën me vitaminat dhe mineralet e duhura për një zhvillim të shëndetshëm
  • Rregullon aktivitetin hormonal
  • Furnizon gjakun me hekur, i rëndësishëm tek vajzat veçanërisht gjatë ciklit menstrual
  • Ndihmon funksionin e trurit dhe shikimin falë kapsulave omega-3
  • Përforëcon sistemin imunitar
  • Ndihmon në çlirimin e energjisë dhe në reduktimin e lodhjes
  • Përforëcon shëndetin e kockës

Përdorimi: 1 tabletë + 1 kapsulë/ditë