Wellman Original 30 tableta

Wellman Original 30 tableta

Wellman Original 30 tableta

  • Formulë gjithëpërfshirëse me më shumë se 29 nutriente, krijuar mbi baza shkencore
  • Ndihmon në ruajtjen e shëndetit dhe vitalitetit të përgjithshëm të meshkujve
  • Përforëcon sistemin imunitar
  • Kontribuon në shëndetin riprodhues
  • Ideale për sportistët pasi ndihmon në çlirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes

Përdorimi: 1 tabletë/dite