Wellman Conception* 30 tableta

Wellman Conception* 30 tableta

Wellman Conception* 30 tableta

  • Formuluar me nutrientet specifik, përfshirë zinkun, që ndihmojnë në riprodhimin dhe fertilitetin normal të burrave
  • Ndihmon në ruajtjen e qelizave nga stresi oksidativ, faktor i rëndësishëm ky duke marrë parasysh se sperma ka tendencë të lartë për tu dëmtuar nga radikalet e lira.
  • Kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal dhe të spermatogjenezës
  • Ndihmon për një shëndet dhe mirëqënie të përgjithshme

Përdorimi: 1 tabletë/ditë