Wellman 70+

Wellman 70+

Wellman 70+

  • Formulë gjithëpërfshirëse prej 30 nutrientesh, e përshtatshme për burrat mbi 70 vjeç
  • Ndihmon në një mirëqënie të përgjithshme
  • Ruan sistemin imunitar
  • Rregullon aktivitetin hormonal dhe metabolizmin e yndyrnave
  • Ruan shikimin i cili me kalimin e moshës ka tendencë të dobësohet
  • Kontribuon në funksionet konjitive
  • Ndihmon funksionin e zemrës dhe qarkullimin e gjakut

Përdorimi: 1 tabletë/ditë