Wellman 50+ 30 tableta

Wellman 50+ 30 tableta

Wellman 50+ 30 tableta

  • Formulë gjithëpërfshirëse me mbi 30 nutrientë, përshtatur për nevojat nutricionale të burrave mbi 50 vjeç
  • Ndryshe nga multivitaminat e tjera, Wellman 50+ përmban nutriente bio-aktive të cilat ndihojnë në ruajtjen e shëndetit dhe vitalitetit të përgjithshëm
  • Ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar
  • Kontribuon në ruajtjen e shikimit, u cili me kalimin e moshës tenton të dobësohet
  • Ndihmon në qarkullimin e gjakut dhe mirëfunksionimin e zemrës
  • Rregullon aktivitetin hormonal duke ruajtur nivelin e testosteronit dhe metabolizmin e yndyrnave.

Përdorimi: 1 tabletë/ditë