Immunace Original

Immunace Original

Immunace Original

  • Mbështetje për sistemin imunitar
  • Përmban nutrientet specifik për funksionimin e duhur të sistemit imunitar
  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ
  • Mbron lëkurën dhe membranat mukoze

Përdorimi: 1 tabletë/ditë