KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË PESHKU (art.no 256450)

KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË PESHKU (art.no 256450)

KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË PESHKU (art.no 256450)

*Për mosha 3 muaj +

*Perfekte për të shpërqendruar të vegjlit tuaj nga dhimbja e dhëmbëve të parë

*Unaza është e mbushur me ujë steril dhe mund ta fusni në frigorifer për të dhënë një efekt qetësues.

*Masazhon butësisht mishrat e irrituar të dhëmbëve.

*6 strukturat e ndryshme i japin një kënaqësi të vecantë mishrave dhe qiellzës.

*E përgatit fëmijën për ushqimin solid.

Kujdes!

Mos e mbani për një kohë të gjatë në frigorifer, pasi dëmton buzët dhe mukozën e gojës.