KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË KAL DETI (art.no 256454)

KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË KAL DETI (art.no 256454)

KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË KAL DETI (art.no 256454)

*Mosha 3 muaj +

*Masazhon butësisht mishërat e dhëmbëve

*I është përshtatur nevojave të fëmijëve ndër vite

*Prek të gjitha zonat e gojës

PËRDORIMI:

*Sterilizojeni duke e futur në ujë të zier për 3 minuta. (Mikrovala dhe lavastovilja nuk këshilohen)