KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË BRESHKE (art.no 256451)

KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË BRESHKE (art.no 256451)

KRUAJTËSE DHËMBËSH FORMË BRESHKE (art.no 256451)

*Mosha 3 muaj +

*Masazhon butësisht mishërat e dhëmbëve

*I është përshtatur nevojave të fëmijëve ndër vite

*Prek të gjitha zonat e gojës

*E lehtë për t’u mbajtur në dorë nga fëmijët

PËRDORIMI:

*Përpara përdorimit pastrojeni në ujë të nxehtë – deri në 50°C për 3 minuta.

(Mikrovala dhe lavastovilja nuk këshilohen)

*Nuk është e nevojshme të mbahet në frigorifer.