CLOTRI DENK 1% CREAM*20 gram (clotrimazol 1%)

CLOTRI DENK 1% CREAM*20 gram (clotrimazol 1%)

CLOTRI DENK 1% CREAM*20 gram (clotrimazol 1%)

Clotrimazole 1% Cream është një ilaç i gjerë antifungal i spektrit që përdoret për të trajtuar infeksionet e lëkurës së këmbëve dhe duarve.

Clotri Denk 1% cream kuron simptoma të tilla si djegie, kruajtje, plasaritje të lëkurës të shkaktuara nga infeksionet.

Clotri Denk 1% cream është efektiv, tolerant me lëkurën .

Lehtësim i shpejtë dhe i butë.