PANTO DENK 40 MG*28 tableta (pantoprazol 40 mg)

PANTO DENK 40 MG*28 tableta (pantoprazol 40 mg)

PANTO DENK 40 MG*28 tableta (pantoprazol 40 mg)

Tabela Panto Denk 40 mg është një frenues i pompës proton që përdoret në trajtimin e ulçerave të stomakut, sëmundjes së refluksit gastroezofageal (GERD) dhe çrregullimeve të tjera të lidhura me aciditetin. Zvogëlon acidin e prodhuar në stomak dhe ndihmon në promovimin e shërimit të ulçerave.

Trajtimi i sëmundjeve të lehta, të moderuara dhe të rënda të refluksit

Shumë efektiv dhe i sigurt

Tableta pa laktozë dhe pa gluten

Shkalla e lartë e shërimit dhe lehtësimi i suksesshëm i simptomave

Perdorimi: një herë në ditë