PANTO DENK 20 MG*28 tableta (pantoprazol 20 mg)

PANTO DENK 20 MG*28 tableta (pantoprazol 20 mg)

PANTO DENK 20 MG*28 tableta (pantoprazol 20 mg)

Panto-Denk 20mg Tablet përdoret për trajtimin afatshkurtër të sëmundjeve të aparatit tretës. Ky ilaç funksionon duke ulur  prodhimin e acidit në stomak. Panto-Denk 20 Tablet gjithashtu përdoret për menaxhimin e inflamacionit dhe acarimit të tubit ushqimor, duke trajtuar prodhimet e tepërta të acidit në stomak dhe parandaluar ulcerat e stomakut të shkaktuara nga përdorimi i barnave të caktuara .

Trajtimi i sëmundjeve të lehta, të moderuara dhe të rënda të refluksit

Tableta pa laktozë dhe pa gluten.

Shkalla e lartë e shërimit dhe lehtësimi i suksesshëm i simptomave

Perdorimi: një herë në ditë