NORMARIN SINUS, 150 ml

NORMARIN SINUS, 150 ml

NORMARIN SINUS, 150 ml

Spraj shpëlarës nasal për shpëlarje të thellë.

Për të ndihmuar në lehëtsimin e kongjestionit nasal që lidhet me rhinitin, sinusitin, hundët e bllokuara, ftohjen, temperaturën e lartë, alergjitë, përkujdesjen pasoperacionale të hundës etj.

Përbërja: ujë deti hipertonik (2.3%)

Mosha: për të rriturit dhe fëmijët mbi 2 vjeç.

Udhëzime, ruajtja: shihni instruksionet brenda fletëpalosjes.