NORMARIN DAILY, 150 ml

NORMARIN DAILY, 150 ml

NORMARIN DAILY, 150 ml

Spraj shpëlares nasal për shpëlarje të butë.

Për higjenë të përditëshme nasale.

Përbërja: ujë deti isotonik (0.9%).

Mosha: për të rriturit dhe femijët mbi 6 muaj.

Udhëzime, ruajtja: shihni instruksionet brenda fletëpalosjes.