PRODUKTET NUK

PRODUKTET NUK

SHISHE PLASTIKE FIRST CHOICE+ (art.no 741799)

*koka ushqyese ortodontike *materiali silikon *për mosha 0-6 muaj *300ml *e disponueshme në 4 ngjyra  

NUK PELVIC FLOOR TRAINER (art.no 256366)

*ndërgjegjësimi më i madh i muskulaturës së vaginës *për stërvitje të lehtë dhe të matur

ZËVENDËSUESE PËR GOTAT (art.no 750408)

*zëvendësuese për gotat LEARNER BOTTLE *materiali silikon *paketimi 1 copë

PRERËSE THONJSH (art.no 256427)

*për higjenën e bebit *për prerje të lehta dhe të buta të thonjve

BATH TIME BOOK (art.no 262085)

*libër me faqe plastike *lodra ideale për banjon e bebit

NDRIÇUES PORTATIV NATE PËR BEBE (art.no 256373)

*me shtresë të butë silikoni *me 3 pozicione të ndryshme të dritës *funksionon me bateri

GËRSHËRË (art.no 256257)

*me majë të rrumbullakët *prerje të sigurta *e pajisur me mbulesë mbrojtëse

FURÇË DHE KRËHËR (art.no 256236)

*furcë e butë me 100% flokë natyrale *e disponueshme në 3 ngjyra

TERMOMETËR UJI (art.no 256187)

*matje të sakta *i lehtë për tu përdorur *i disponueshëm në 3 ngjyra

NASAL DECONGESTER (art.no 256065)

*pompë nasale *për pastrimin e butë të hundëve të bllokuara të foshnjeve *përfshin hundëzën e zëvendësimit

FREEZER TRAY (art.no 255257)

*tabaka ngrirëse me 9 ndarje *materiali silikon *cdo kub mban 60ml ushqim *ideal për ngrirjen dhe ruajtjen e ushqimeve të përgatitura

BREAST MILK CONTAINER (art.no 252098)

*kontenitor për ruajtjen e qumështit të gjirit *materiali plastik pa BPA *paketimi 2 copë