KUSH JEMI NE

KUSH JEMI NE

Kush eshte FLORIFARMA

Kompania FLORIFARMA është një biznes familjar i themeluar në vitin 1995 nga Znj.Frangë Marku dhe Z.Lazer Marku me seli në qytetin e Lezhës. Nga viti 1995 deri në vitin 2000 kompania ka vepruar në Lezhë si Distributor Rajonal. Në janar 2001, selia e kompanisë është transferuar në Tiranë. Nga 2001 e në vazhdim , FLORIFARMA ështe importuese e produkteve farmaceutike të linjave prestigjoze evropiane: VITABIOTICS, NUK, DENK-PHARMA, PHARMACARE.

FLORIFARMA funksion gjithashtu si Distributor dytësor duke tregëtuar të gjitha ilaçet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë.

Një ekip kompakt i përbërë nga një personel i disiplinave të ndryshme është trajnuar për të përmbushur me sukses kërkesat e konsumatorëve, me qëllim përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së produkteve.

FLORIFARMA përmbush të gjitha hallkat e shërbimit farmaceutik nga Importues në farmaci për të qënë sa më pranë përkujdesjes ndaj jush.

FLORIFARMA Importues dhe Distributor me 24 vite eksperiencë dhe FLORIFARMA FARMACI, tashmë me 3 farmaci në Tiranë dhe 1 farmaci në Lezhë, është në gjendje të mbledh njohuri ,të analizojë tregun dhe të krijojë veprime të menduara mirë.

ORGANIGRAMA

VIZIONI YNE

VIZIONI YNE

SHPERNDARJA JONE

SHPERNDARJA JONE

MARKETINGU YNE

MARKETINGU YNE