NUK PRODUCTS

NUK PRODUCTS

SHISHE PLASTIKE FIRST CHOISE+

*koka ushqyese ortodontike anti-kolike(materiali silicon) *per mosha 0-6 muaj *300ml  

NUK PELVIC FLOOR TRAINER

*ndergjegjesimi me I madh I muskulatures se vagines *per stervitje te lehte dhe te matur

ZEVENDESUESE PER GOTAT

*zevendesuese per gotat LEARNER BOTTLE *materiali silikon *paketimi 1 cope

PRERSE THONJESH

*per higjene e bebit *per prerje te lehta dhe te buta te thonjve

BATH TIME BOOK

*liber me faqe plastike *lodra idale per banjon e bebit

NDRICUES PORTATIV NATE PER BEBE

*me shtrese te bute silikoni *me 3 pozicione te ndryshme te drites *funksionon me bateri

GERSHERE

*me maje te rrumbullaket *prerje te sigurta *e pajisur me mbulese mbrojtese

FURCE DHE KREHER

*furce e bute me 100% floke natyrale

TERMOMETER UJE

*matje te sakta *I sigurte per tu perdorur *I disponueshem ne 3 ngjyra

NASAL DECONGESTER

*pompe nasale *per pastimin e bute te hundeve te bllokuara te foshnjeve *perfshin hundezen e zevendesimit

FREEZER TRAY

*tabaka ngrirese me 9 ndarje *materiali silikon *cdo kub mban 60ml *ideal per ngrirjen dhe ruajtjen e ushqimeve te pergatitura

BREAST MILK CONTAINER

*kontenitore per ruajtjen e qumeshtit te gjirit *materiali plastik pa BPA *paktimi 2 cope