DENK PHARMA

DENK PHARMA

ZOLEDRO-DENK 4 MG / 5 ML

Një shishkë me koncentrat 5 ml përmban 4 mg acid zoledronik (si monohidrat) Zoledro-Denk parandalon simptomat lidhur me skeletin në pacientët me malinje të avancuara që përfshijnë fraktura të eshtrave në pacientët me kancer, dhe trajton hypercalcemia, osteoporozën (gratë pas menopauzës dhe në meshkuj, madje edhe me një frakturë të...

DICLO DENK 75 MG INJECTION*10 APMULA (diclofenak 75 mg)

Diclofenac 75mg  Injection është një ilaç anti-inflamator, jo-steroidal që përdoret për të trajtuar dhimbjet e shpinës, migrenës, artrit reumatoid,osteoartritit,frakturave,dëmtimeve nga sporte të ndryshme,etj.. Trajtim me injeksione të vetme për fillimin e terapisë për një fillim të shpejtë të efektit Efekti lokal Pa sheqer

CLOTRI DENK 1% CREAM*20 gram (clotrimazol 1%)

Clotrimazole 1% Cream është një ilaç i gjerë antifungal i spektrit që përdoret për të trajtuar infeksionet e lëkurës së këmbëve dhe duarve. Clotri Denk 1% cream kuron simptoma të tilla si djegie, kruajtje, plasaritje të lëkurës të shkaktuara nga infeksionet. Clotri Denk 1% cream është efektiv, tolerant me lëkurën...

CLOPI DENK 75 MG*30 tableta (klopidogrel 75 mg)

Clopi-Denk përdoret për të zvogëluar mundësinë e një sulmi në zemër ose goditje në tru. Ajo u jepet pacientëve që kanë patur tashmë një atak në zemër, dhimbje të forta në gjoks,  një goditje, ose për pacientët me probleme të tjera të qarkullimit që mund të shkaktojnë goditje në zemër....

PANTO DENK 40 MG*28 tableta (pantoprazol 40 mg)

Tabela Panto Denk 40 mg është një frenues i pompës proton që përdoret në trajtimin e ulçerave të stomakut, sëmundjes së refluksit gastroezofageal (GERD) dhe çrregullimeve të tjera të lidhura me aciditetin. Zvogëlon acidin e prodhuar në stomak dhe ndihmon në promovimin e shërimit të ulçerave. Trajtimi i sëmundjeve të...

PANTO DENK 20 MG*28 tableta (pantoprazol 20 mg)

Panto-Denk 20mg Tablet përdoret për trajtimin afatshkurtër të sëmundjeve të aparatit tretës. Ky ilaç funksionon duke ulur  prodhimin e acidit në stomak. Panto-Denk 20 Tablet gjithashtu përdoret për menaxhimin e inflamacionit dhe acarimit të tubit ushqimor, duke trajtuar prodhimet e tepërta të acidit në stomak dhe parandaluar ulcerat e stomakut...