AICORE

AICORE

NORMARIN DAILY, 150 ml

Spraj shpëlares nasal për shpëlarje të butë. Për higjenë të përditëshme nasale. Përbërja: ujë deti isotonik (0.9%). Mosha: për të rriturit dhe femijët mbi 6 muaj. Udhëzime, ruajtja: shihni instruksionet brenda fletëpalosjes.

NORMARIN BABY, 150 ml

Spraj shpëlarës nasal për shpëlarje të butë. Për higjenë nasale të përditshme të foshnjeve dhe bebeve. Përbërja: solucion i kripës së detit (0.9%) i buferuar. Mosha: për të rriturit dhe fëmijët nga 0 muaj. Udhëzime, ruajtja: shihni instruksionet brenda fletëpalosjes.

NORMARIN SINUS, 150 ml

Spraj shpëlarës nasal për shpëlarje të thellë. Për të ndihmuar në lehëtsimin e kongjestionit nasal që lidhet me rhinitin, sinusitin, hundët e bllokuara, ftohjen, temperaturën e lartë, alergjitë, përkujdesjen pasoperacionale të hundës etj. Përbërja: ujë deti hipertonik (2.3%) Mosha: për të rriturit dhe fëmijët mbi 2 vjeç. Udhëzime, ruajtja: shihni...

NORMARIN ALLERGY, 150 ml

Spraj shpëlarës nasal për shpëlarje të thellë. Për higjenë të përditshme nasale në sezonin e alergjive. Përbërja: solucion NaCl (2.0%). Mosha: për të rriturit dhe fëmijet mbi 2 vjeç. Udhëzime, ruajtja: shihni instruksionet brenda fletëpalosjes.